Barbaros Özel Eğitim İş Uygulama Merkezi Okulu

WEB https://barbarosozelegitimisuygulamamerk.meb.k12.tr
Adres : BARBAROS MAH. DENİZMEN SK. ÖĞRETMEN LOJMANLARI BLOK NO: 25 İÇ KAPI NO: 9 ÜSKÜDAR / İSTANBUL
VİZYON : TOPLUMUN ÖZEL EĞİTİME GEREKSİNİM DUYAN BİREYLERE KARŞI OLUMLU TUTUMLAR GELİŞTİRMELERİNİ SAĞLAMAK, TOPLUMLA BÜTÜNLEŞMİŞ VE HAYATA KAZANDIRILMIŞ MUTLU BİREYLER YETİŞTİRMEK, "HAYATI PAYLAŞMAK İÇİN ENGEL YOK" DÜŞÜNCESİNİ ÖZEL GEREKSİNİMLİ BİREYLERİN YAŞAMLARINDA GERÇEK KILABİLMEKTİR.
MİSYON : TÜRK MİLLİ EĞİTİMİNİN GENEL AMAÇ VE TEMEL İLKELERİ DOĞRULTUSUNDA ÖZEL EĞİTİME GEREKSİNİ BİREYLERİN TOPLUMSAL VE SOSYAL YAŞAM BECERİLERİNİ GELİŞTİRMEK, TOPLUMLA BÜTÜNLEŞMELERİNİ VE HAYATA KAZANDIRILMALARINI SAĞLAMAKTIR.
BAŞARILAR :

Yabancı Dil :
Isınma : MERKEZİ SİSTEM (DOĞALGAZ)
Servis :
Ulaşım : Üsküdar Merkez´den Koşuyolu-Acıbadem minibüsleri, 6,11P,11V,12A nolu İETT otobüsleri
Yerleşim Yeri : Şehir Merkezi
İl /İlçe Merkezine Uzaklık : 2 KM.
Kontenjan Bilgileri :
Sportif Etkinlikler :